Bine ati venit pe acest blog ... / Welcome on this blog ...

Willkommen auf diesem Blog ... / Bienvenue sur ce blog ...

مرحبا بكم في هذا بلوق / Добре дошли в този блог...
Καλώς ήλθατε σε αυτό το ιστολόγιο...
Benvenuti a questo blog...
ようこそこのブログに...
Добро пожаловать на блог...
Добро дошли на овај блог...
Bienvenidos a este blog...


10/15/2009

Icoane facatoare de minuni - Manastirea STAVRONIKITA - Athos

Icoana Sfantului Ierarh Nicolae.

O icoană a sf. Nicolae făcătoare de minuni în următoarele împrejurări: Pe la 1545, călugării au iesit la mare să vâneze peste pentru praznic. In loc de peste însă, au scos afară această icoană si au asezat-o pe mal. Din locul unde a fost icoana, a isvorât aghiasmă, care este si astăzi. Istoricul acestei icoane este următoarul: Această sf. icoană, încă din timpul iconoclastilor care cercând sa o taie cu securea; s-a făcut ca o rană în locul acela si a început a curge sânge. Spăimântându-se păgânii au aruncat-o în mare. Unde stând s-a lipit în locul acela o scoică care se vede si astăzi [icoana săvârsind minuni].

Domnul Dumnezeu le stie si le vede pe toate, asa ca de este adevarat si nederept vreun necaz sa ne rugam toti lui Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfantului Nicolae facatorul de minuni prin aceasta sfintita si plina de har icoana, pentru izbavirea de orice rau sub orice forma, de orice boala si neputinta, pentru dreptate, liniste sufleteasca cat si in familie, si buna intelegere cu toti cei cunoscuti si apropiati, dar si cu tot omul ce inseamna aproapele nostru. Aici amintesc si de numele unor cititori care au scris odata si au incercat si a doua oara Elena, Sorin si cei doi copii.


extensie blog : "http://patriarhii-ortodoxiei.blogspot.com/"
Alte bloguri: http://food-and-nature.blogspot.com/
sau http://F-C-A-P.blogspot.com/

Un comentariu:

Anonim spunea...

ELENA impreuna cu sotul SORIN si cei doi copii se roaga la maicuta domnului ,la sfinta icoana facatoare de minuni din aceasta sfinta manastire pentru sanatate ,spor si ajutor in casa intelegere,luminarea mintii ,reusita copiilor la examene si in viata ,dezlegare de blesteme ,de farmece si indepartarea lor din casa si familia noastra ,dezlegarea tuturor piedicilor ce ne sint trimise noua ,reusita lui ELENA in angajare la politie,ginduri bune colegilor,sefilor si vecinilor asupra familiei noastre,aparati de dusmani stiuti si nestiuti.AJUTA-NE DOAMNE.SCAPA-NE DE ORICE PRIMEJDIE SI NECAZ SFINTA VINERI DE ASTAZI NU NE LASA,TRIMITE-NE UN AJUTOR SA NE ACHITAM DIN DATORIILE RESTANTE .