Bine ati venit pe acest blog ... / Welcome on this blog ...

Willkommen auf diesem Blog ... / Bienvenue sur ce blog ...

مرحبا بكم في هذا بلوق / Добре дошли в този блог...
Καλώς ήλθατε σε αυτό το ιστολόγιο...
Benvenuti a questo blog...
ようこそこのブログに...
Добро пожаловать на блог...
Добро дошли на овај блог...
Bienvenidos a este blog...


5/09/2012

Sfantul Munte ATHOS : sfaturi 1

In vremurile grele pentru Biserica Ortodoxa, in special, vremuri in care traim, cand problemele legate de o adevarata vietuire crestina s-au inmultit, aceste cuvinte ale prea-cuviosilor parinti athoniti, care iau nastere din izvorul viu al traditiei ortodoxe, constituie o reala hrana pt suflet.

Sfat :    Blandetea este cel mai bun medicament duhovnicesc pentru o viata buna si sanatoasa, atat pentru suflet cat si pentru trup.

... { din punct de vedere religios, pentru ca altfel cine nu ia in considerare Biserica si invataturile sale, lasate de Sfintii Parinti, va considera ca poate sau chiar ca este "sanatos" atat la suflet cat si la trup, iar viata lui de zi cu zi nu are nimic in neregula. A nu uita ca in ziua de azi valorile morale si religioase ortodoxe sunt considerate de multi non-valori, si invers; adica non-valorile sunt considerate valori reale, ceea ce este FALS. Dar atata timp cat lumea alearga doar dupa ce este placut, usor, si distractiv, fara a tine cont de consecinte sau macar sa fie interesati, nu este o surpriza }.

sursa: cartea "Paraclisul Sfantului Mare Mucenic Gheorghe"

Niciun comentariu: