Bine ati venit pe acest blog ... / Welcome on this blog ...

Willkommen auf diesem Blog ... / Bienvenue sur ce blog ...

مرحبا بكم في هذا بلوق / Добре дошли в този блог...
Καλώς ήλθατε σε αυτό το ιστολόγιο...
Benvenuti a questo blog...
ようこそこのブログに...
Добро пожаловать на блог...
Добро дошли на овај блог...
Bienvenidos a este blog...


5/28/2012

FMI se leapădă de greci : AMERICA intoarce spatele ortodoxiei a doua oara !


Directorul general al Fondului Monetar Internaţional (FMI), Christine Lagarde, le-a cerut grecilor să-şi plătească impozitele şi a recunoscut că este mai preocupată de situaţia din Africa Subsahariană decât de zona euro.
"Referitor la Atena, mă gândesc la toate acele persoane care încearcă tot timpul să evite plata impozitelor. Cred că ar trebui să se ajute în mod colectiv, plătindu-şi toţi impozitele", a declarat Lagarde, într-un interviu publicat sâmbătă de ziarul britanic The Guardian.
Directorul FMI a recunoscut că este mai preocupată de situaţia copiilor din Africa Subsahariană, care nu au şansa să înveţe decât de Grecia. "Cred că au mai mare nevoie de ajutor decât populaţia din Atena", a subliniat Lagarde.
Întrebată dacă ţările europene au avut momentul lor de bunăstare şi dacă a venit momentul să restituie banii primiţi, ea a punctat: "Corect". Şi a admis că se gândeşte atât la grecii din sectorul privat, cât şi la cei din domeniul public, dar şi la cei care nu îşi achită impozitele.
Lagarde a mărturisit că nu are intenţia să flexibilizeze condiţiile impuse în pachetul de austeritate prescris Greciei, subliniind că ţara trebuie "să facă mai mult" pentru a depăşi criza şi să accepte că există "un preţ" ce trebuie plătit pentru a fi membră a zonei euro.

COMENTARIU blog :  altfel spus, voi platiti-va darile si birurile catre noi, "noii stapani", care v-am facut robi.  Ne-ati facut sclavi, asta de fapt ati dorit ... sa faceti "intreaga ortodoxie" sclavi la voi pionii lojilor, cei fara religie de stat, americanii, un adevarat nou Babilon din toate punctele de vedere : economic, politic, al drepturilor omului, social etc.  Acesta este de fapt stapanul vostru : banul !  Degeaba ati scris voi pe bani "in God we trust", pentru ca de fapt voi va inchinati si iubiti doar banul.  Oricum, e un pacat mare, ortodox vorbind, sa spui asta "in God we trust" pe bani; banii fiind cele mai murdare lucruri, si fizic si ideologic, deci din toate punctele de vedere.    Acum, sa revenim la text, nu spune nimeni ca nu trebuie sa platesti datoriile sau taxele, caci insusi Hristos a spus "dati Caesarului ce e al Caesarului"; dar de aici si pana la a calca in picioare o natie intreaga e prea mult.  Apoi, Germania vorbeste de rabdare sau de greci, ea care are ca religie de stat o secta : protestantii ?  Cine a dorit sa fie crestin adevarat a pastrat dogmele si canoanele de la inceputul crestinismului (adica anii 33 - 1054 d.H.) sau cat mai aproape (ex: greco-catolicii, fosti ortodocsi luati in sclavie de Papa prin imperiul austro-ungar) ,  ceilalti insa, au acceptat sectele si banii ca noii stapani, practic au ales bunastarea si propseritatea neconditionat in locul crestinismului adevarat : dogmele si canoanlele ortodoxe .  De ce sa prospere toti, fiecare cum poate, cand e mai bine sa prosperam noi, America, pe spinarea tuturor ! Nu-i asa ???
Asa spune si vorba din popor, "cine imparte, parte isi face", adica americanii sunt cei ce impart bunastarea in lume acum, asa ca ei isi fac lor cea mai mare portie, nu ?

sursa :  http://ro.stiri.yahoo.com/%C5%9Fefa-fmi-se-leap%C4%83d%C4%83-greci-%C3%AEmi-pas%C4%83-mai-114017629.html ;
           ( autor : 

extensie blog : "http://patriarhii-ortodoxiei.blogspot.com/"
Alte bloguri:    http://food-and-nature.blogspot.com/   http://F-C-A-P.blogspot.com/
http://iosif-romanov.blogspot.com/

Niciun comentariu: