Bine ati venit pe acest blog ... / Welcome on this blog ...

Willkommen auf diesem Blog ... / Bienvenue sur ce blog ...

مرحبا بكم في هذا بلوق / Добре дошли в този блог...
Καλώς ήλθατε σε αυτό το ιστολόγιο...
Benvenuti a questo blog...
ようこそこのブログに...
Добро пожаловать на блог...
Добро дошли на овај блог...
Bienvenidos a este blog...


5/28/2012

Lagarde, grecilor: "A venit timpul să plătiţi, nu vă aşteptaţi la compasiune"

Într-un interviu fără compromisuri acordat publicaţiei britanice, Lagarde a insistat că a venit timpul ca Grecia să plătească şi a afirmat foarte clar că FMI nu are intenţia să atenueze termenii programului de austeritate.
Lagarde a spus, cu cel mai direct limbaj din ultimii doi ani şi jumătate de criză, că părinţii greci trebuie să îşi sume responsabilitatea, în cazul în care copiii lor sunt afectaţi de reducerea cheltuielilor.  

"Părinţii trebuie să îşi plătească taxele", a spus ea. 
Grecia a fost nevoită să se angajeze la reducerea salariilor, pensiilor şi cheltuielilor publice, în schimbul celui de-al doilea program de asistenţă financiară, de 130 de miliarde de euro, din partea FMI, UE şi a Băncii Centrale Europene.

Întrebată dacă poate să nu se gândească la mamele din Grecia care nu au acces la moaşe sau la pacienţii care nu pot obţine medicamente vitale, Lagarde a replicat că mai mult se gândeşte la copiii din Africa.

COMENTARIU blog :   iata ADEVARAUL pur !  Cand copii sau altii mor sau sunt marginalizati corect sau nu, atunci e vorba de rasism, terorism sau chiar asemanator unui holocasust; dar cand e vorba de ORTODOXIE pot sa invete doar sa isi sacrifice copii si batranii pentru marele stapan :  BANUL !!!
De aceea ii ajutati atat pe cei din Africa nu ?  Africa este in saracie lucie de mult timp, pana acum ce ati facut iati privit doar la TV mai mult ca sigur. NU SE VEDE NICI UN AJUTOR DE LA VOI PENTRU AFRICA !

sursa :  

Niciun comentariu: